Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτωThis is my most favorite baked cheesecake, first introduced to me by my very dear friend Lisa, who passed on to eternity several years ago...She would always bring me one for Thanksgiving, Christmas and Easter.
For English, scroll down Καλά, κορμό με την ουσιαστική έννοια της λέξης δεν το λες, είναι ας πούμε μια πιο εύκολη εκδοχή του. Δεν χρειάζεται να το τυλίξουμε, κόβεται ωραιότατα σε 4 κομμάτια και το μόνο που χρειάζεται είναι να το γεμίσουμε με τις νοστιμιές που θα δείτε παρακάτω. Λίγο ρουστίκ στην εμφάνιση αλλά υπερπολυτελές στη γεύση.
For English, scroll down Μια φθινοπωρινή μέρα αποφάσισα κι εγώ να βάλω την πρώτη ανάρτηση μετά από πολύ καιρό. Όπως έχω πει πολλές φορές, το Καλοκαίρι γενικά δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή.Το φετινό Καλοκαίρι είχε απ΄ολα, άγχος, αγωνία, οριστικό αποχωρισμό αγαπημένων, εγχειρήσεις, νοσοκομεία και άλλα μικρά και μεγάλα δυσάρεστα.
For English, scroll down Πριν αρκετό καιρό ένα από τα πολυταξιδεμένα της Χαράς, μας είχε φέρει από το Ισραήλ Babka. Φυσικά ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Δεν είχα φάει ποτέ μου κάτι τόσο νόστιμο, ζουμερό και σοκολατένιο. Δεν είναι κέικ, δεν είναι τσουρέκι, η ζύμη του μοιάζει με μπριός και γεμάτο με σοκολάτα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
For English, scroll down Καλή χρονιά φίλοι μας! Υγεία, ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας! Με γλυκό ξεκινάμε το νέο χρόνο μήπως και τον καλοπιάσουμε και είναι καλύτερος από τους δυο προηγούμενους.
For English, scroll down Μου αρέσουν τα περίεργα και ιδιαίτερα, το έχω ξαναπεί. Μόλις είδα λοιπόν αυτή τη συνταγή σε ένα αμερικάνικο περιοδικό εννοείται πως έπρεπε να το δοκιμάσω.