Υλικά:8 πατάτες3 κσ βούτυροΕλαιόλαδοΡίγανηΣκόρδο σκόνηΑλάτι πιπέριΕκτελεση:Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις σκουπίζουμε.Τοποθετούμε μια μια πατάτα σε ξύλινη κουτάλα (αυτό μας βοηθάει να μην πάει το μαχαίρι μας μέχρι κάτω) και τις κόβουμε ανά 5mm περίπου.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί βάζουμε τις κομμένες πατάτες και τις σοτάρουμε να βουτυρωθούν τελείως.Τις τοποθετούμε σε πυρέξ ή ταψί, τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη ρίγανη και το σκόρδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά.