ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥΗ 25η Μαρτίου πλησιάζει και φυσικά ο υγράλατος μπακαλιάρος, ή πιό σωστά βακαλάος, έχει την τιμητική του... Αυτήν την εποχή, επειδή βρίσκω τον βακαλάο σε αφθονία και σε ποικιλία ποιοτήτων, συνηθίζω να αγοράζω μερικά κιλά (5-6), να τον ξαλμυρίζω (δείτε εδώ το πως) και να τον διατηρώ μετά στην κατάψυξη, έτοιμο για χρήση.Παρεπιπτόντως, το ξέρατε ότι αυτό που αγοράζετε ακριβότερα ως φιλέτο βακαλάου χωρίς κόκκαλο, μπορεί να μην είναι πραγματικός μπακαλιάρος?