Υλικά:
Για 8-10 άτομαΓια τη ζύμη1 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)3 φλυτζάνια τσαγιού φυτικό βούτυρο1/2 φλιτζάνι σπορέλαιο1/2 φλιτζάνι γάλα1/2 λεμόνιλίγη σόδα (στην άκρη του κουταλιού)Για τη γέμιση3 φλυτζάνια καρύδια χοντραλεσμένα2 κουταλιές κανέλα1 κουταλιά γαρύφαλλοΓια το σιρόπι1 1/2 κιλό ζάχαρη5 ποτήρια νερόλίγο λεμόνι
'Ένα απ' τα πιο γνωστά γλυκά της Μικράς Ασίας συγκεκριμένα από τη Καππαδοκία είναι το Ισλί καθώς σας χαρίζει απαλή και μυρωδάτη γεύση
Απαιτούμενος χρόνος: