Καλημέρα σας! Τί λέτε είστε για ένα φύλλο σπιτικό που μπορούμε πολύ εύκολα να το ανοίξουμε τόσο λεπτό ώστε να το χρησιμοποιήσουμε για σιροπιαστά γλυκά όπως ο μπακλαβάς και το γαλακτομπούρεκο αλλά και για πίτες ηπειρώτικες με λεπτά φύλλα;;; Δεν είναι δύσκολο αν και δεν θα το χαρακτήριζα και εύκολο μιας και σκίζεται σχετικά εύκολα και θέλει λίγο πείρα και προσοχή στο χειρισμό του. Πάντως ανοίγει μέχρις ενός σημείου άνετα με το μικρό ρολό ζύμης και μετά με λεπτή βέργα.