Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τη ζύμη70 γραμμάρια ζάχαρη1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι250 γραμμάρια βούτυρο μαργαρίνη1 κρόκο αυγού μαζί με 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη για το άλειμμα15 γραμμάρια ξερή μαγιά250 γραμμάρια χλιαρό γάλα500 γραμμάρια αλεύρι δυνατόΓια την κρέμα20 γραμμάρια κορν φλάουρ70 γραμμάρια ζάχαρη1 κρόκος αβγού20 ml ρούμι400 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό50 γραμμάρια αμυγδαλόσκονη300 γραμμάρια μερέντα
Λαχταριστά και ζεστά κρουασάν με μερέντα
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά