Yλικάγια ένα ταψάκι 25αρι6 πατάτες διαλέγουμε μακριές1 κρέμα γάλακτος 200 γραμ.1ποτήρι του νερού γάλααλάτι πιπέριτυρί κασέρι τριμμένο ή γκούνταΤι κάνουμεΠλένουμε και κόβουμε τις πατάτες ροδέλες πάχους μισού εκατοστού.Τις τοποθετούμε στο ταψάκι όπως βλέπετ στις φωτογραφίες.Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω καθώς και 1 ποτήρι γάλα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 15 με 20 λεπτά στους 170 βαθμούς αέρα ανάλογα τον φούρνο.Τσιμπήστε μία πατάτα με ένα πιρούνι να δείτε αν έχει ψηθεί.Βγάζουμε το ταψάκι από τον φούρνο α