Υλικά συνταγήςΓια τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο 2 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ρίγανη 2 κουτ σούπας μπέκιν πάουντερ αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τις πατάτες φούρνου 8 πατάτες 1 κ.σ. Μουστάρδα Ρίγανη & θυμάρι1 κ.σ. ρίγανη 2 λεμόνια (χυμός) ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγιού νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕκτέλεσηΒάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά τους.