Μμμμμμ! Λιώνουν στο στόμα και μοσχοβολούν βούτυρο και βανίλια!!! Για μένα το σημαντικό είναι ότι δεν χάνουν το σχήμα τους... απλά φουσκώνουν λίγο!!! Αφράτα όσο πρέπει... τριφτά όσο πρέπει... και επιπλέον... η ζύμη μπορεί να μπει στην κατάψυξη και να ... εμφανιστεί όταν θέλουμε να έχουμε φρεσκοψημένα μπισκοτάκια! Με δυο λόγια... τέλεια ...από κάθε άποψη!! Και την ευκολία;;; Αυτό πάλι πού το πας;;;; Να φτιάχνεις τέτοια μπισκοτάκια σε λιγότερο από δέκα λεπτά!!!! Εντυπωσιακό!! Μα, πού την ανακάλυψες πάλι αυτή τη συνταγή;;;; Έλα, μην το κάνεις θέμα!! Δεν ήταν και τόσο δύσκολο!!