Jump to Navigation

Muffins με κολοκύθα και σοκολάτα

up
73 users have voted.
Η εποχή της κολοκύθας συνεχίζεται κι αυτά τα muffins είναι, θα έλεγα, η επιτομή της φθινοπωρινής νοστιμιάς για μικρούς και μεγάλους. Για τους μικρούς είναι ιδανικά για το διάλειμμα στο σχολείο και, η αλήθεια είναι ότι τα λατρεύουν. Για τους μεγάλους, πάλι, αποτελούν από τα πιο νόστιμα συνοδευτικά για τον καφέ ή το τσάι.Από τη μια, ελαφριά, αφράτα, αρωματικά, γλυκά τόσο όσο πρέπει και με σταγόνες σοκολάτας που σκάνε στο στόμα για έξτρα απόλαυση.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Cheesecake speculoos μαρμπρέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
11 users have voted.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.

Γεμιστά ρολάκια αυγόφετας παναρισμένα σε νιφάδες καλαμποκιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
43 users have voted.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.

Τρουφάκια με viral άρωμα "Ντουμπάι"

(tantekiki.blogspot.gr)
up
72 users have voted.
Χρόνια πολλά! Τα Χριστούγεννα πέρασαν κι εγώ εφέτος, προτίμησα αντί για τον κλασσικό κορμό που φτιάχνω κάθε φορά, να ετοιμάσω μια ποικιλία από ατομικά γλυκάκια.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
79 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Αφράτοι κουραμπιέδες χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις και νέες ιδέες στα φαγητά και τα γλυκά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ να "πειράζω" τα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τα γλυκά προκειμένου να αποκτήσουν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα παραδοσιακά μαγειρέματα.Φέτος, λοιπόν, άργησα να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut