Υλικά:
Για 6-8 άτομα1000 γραμμάρια αλεύρι180 γραμμάρια ελαιόλαδο1 κουταλάκι αλάτι1 κουταλάκι κανέλα1 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο4 κουταλιές της σούπας σουσάμι1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 100 γραμμάρια προζύμι από τον φούρνο650 - 750 γραμμάρια χλιαρό νερό περίπου 2 - 3 κούπεςΗλιέλαιο για το τηγάνισμα
Τα λαλάγγια ή τηγανίτες όπως τα έλεγαν στη Μάνη, αποτελούσαν εθνική παράδοση για την περιοχή και δεν έλειπαν από κανένα σπίτι κατά την διάρκεια των μεγάλων θρησκευτικών εορτών
Απαιτούμενος χρόνος: