Υλικά:
1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Ένας διαφορετικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χαρείτε τη γεύση του κρητικού παξιμαδιού.
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: