Κουρκουμπίνια σιροπιαστά και τραγανά !!!ΥλικάΈνα πακέτο φύλλο κρούστας350γρ βούτυροΣιρόπι3 ποτήρια ζάχαρη2 ποτήρια νερόΜισό λεμόνιΈνα ξύλο κανέλλαςΦτιάχνουμε το σιρόπι όλα τα υλικά μαζί μόλις πάρει βράση μετράμε 9 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Λιώνουμε το βούτυρο απλώνουμε τα φύλλα κρούστας ένα ένα και ρίχνουμε σταγόνες από το βούτυρο τα τυλίγουμε ρολλάκια. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε μέσα τα ρολλάκια που φτιάχνουμε. Βάζουμε το ταψάκι μισή ώρα στο ψυγείο για να μπορέσουμε να κόψουμε.