ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οι κολοκυθοανθοί είναι μια ξεχωριστή λιχουδιά και γίνονται πολύ νόστιμοι είτε τηγανητοί είτε στην κατσαρόλα ή τον φούρνο. Προχθές βρήκα ολόφρεσκα μικρούλια κολοκυθάκια μαζί με τα λουλούδια τους στην λαϊκή και φυσικά δεν άντεξα στον πειρασμό!Λίγα λόγια για τους κολοκυθοανθούς. Κατά προτίμηση τους μαζεύετε απο το φυτό, όταν είναι ανοιχτοί. Για να μην κλείσουν και σας δυσκολέψουν στο γέμισμα, τους στοιβάζετε τον έναν μέσα στον άλλο και τους βάζετε μέσα σε πλαστικό σακκουλάκι και σε δροσερό μέρος. Καλό είνα να μαγειρευτούν αμέσως.