Υλικά----------------1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό3 πιπεριές κέρατο πράσινες1 πιπεριά κέρατο κόκκινη1 καρότο και 2 σκελίδες σκόρδο,1 κ.σούπας μουστάρδα1 κρασοπότηρο νερό βραστό1 σφηνάκι κόκκινο κρασίαλάτι και πιπέριελαιόλαδοΕκτέλεση-----------------Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι αφού προηγουμένως το έχουμε κόψει φετούλες τις οποίες έχουμε πατήσει ελαφρά με τις παλάμες μας.Αφού τσιγαριστούν σε μέτρια φωτιά κι απ'τις δύο μεριές και πάρουν ξανθό χρώμα ,τις βγάζουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε στο λάδι τις πιπεριές ψιλοκομένες σε ροδέλες ή μπαστουνάκια, κ