Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω πίτες. Όλων των ειδών!! Παλαιότερα, σε κάποιες από τις διακοπές μας στον Μαρμαρά Χαλκιδικής, φίλη Θεσσαλονικιά έφτιαξε μια καταπληκτική τυρόπιτα, με χωριάτικη, χειροποίητη σφολιάτα. Εννοείται ότι αμέσως της ζήτησα την συνταγή. Από τότε, τις περισσότερες φορές που θα φτιάξω πίτα, την κάνω με αυτό το φύλλο. Το προτιμούν όλοι στην οικογένεια. Είναι νόστιμο, και όταν ψήνεται σπάει σε πολλά τραγανά φυλλαράκια, λόγω του τρόπου παρασκευής του. Είμαι σίγουρη πως όταν το δοκιμάσετε και εσείς, θα σας ξετρελάνει!!! Ας δούμε πως το φτιάχνουμε.