Όποτε θα φτιάξω χορτόπιτα, θα προσθέσω πάντα και λίγα σέσκουλα μαζί με τα υπόλοιπα χορταρικά!Δίνουν έξτρα νοστιμιά και «γλύκα» στις πίτες μου.Αυτήν την φορά βρέθηκα με μπόλικα σέσκουλα, και είπα να τα αξιοποιήσω φτιάχνοντας μία τάρτα.Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόπευα να βάλω συνταγή, μια απλή τάρτα είναι.Όμως άρεσε τόσο πολύ και απέσπασε τόσα κολακευτικά σχόλια από όσους την δοκίμασαν, που είπα να την μοιραστώ και μαζί σας.Μια τάρτα μυρωδάτη και πολύ νόστιμη λοιπόν, σας κερνάω σήμερα!Τα υλικά μας:700-800 γρ.