Μιας και προχθές σας έδωσα την συνταγή μου για χωριάτικη σφολιάτα, ας φτιάξουμε μ’ αυτήν μια από τις πιο αγαπημένες μου αλμυρές πίτες, με κίτρινη κολοκύθα, πράσα και φέτα. Επειδή την πίτα αυτή την φτιάχνω σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, όταν βγαίνουν στην αγορά οι κολοκύθες αγοράζω αρκετά κιλά και τα βράζω. Αφαιρώ όσο πιο πολλά νερά γίνεται σφίγγοντας ανάμεσα στις παλάμες μου δυνατά την σάρκα της κολοκύθας, αφού έχω ήδη αφαιρέσει την φλούδα. Χωρίζω την βρασμένη και στυμμένη κολοκύθα σε σακουλάκια και τα βάζω στον καταψύκτη. Αν έχω αγοράσει λ.χ.