Jump to Navigation

SMOOTHIE ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

up
90 users have voted.
Σήμερα δε θα σας πω πολλά γιατί σας γράφω από το κρεβάτι του πόνου..Το καινούργιο έτος είπε να μας καλωσορίσει με μια οικογενειακή γαστρεντερίτιδα (ευχαριστούμε πολύ 2015!!). Ευτυχώς ο μικρούλης μας είχε κάνει το εμβόλιο οπότε το πέρασε λίγο πιο χαλαρά. Εγώ κι ο άντρας μου....ας μην το σχολιάσω καλύτερα!! Ευτυχώς τώρα είμαστε στη φάση της ανάρρωσης.Σήμερα λοιπόν σας έχω το αγαπημένο μας απογευματινό σνακ: χορταστικό, δροσιστικό και με πολλές βιταμίνες.
Διάβασε τη συνταγή στο thatseat.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κοτόπουλο λεμονάτο με μουστάρδα και μέλι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
110 users have voted.
Ο καιρός ζεσταίνει όλο και περισσότερο και η ανάγκη για φαγητά εύκολα, γρήγορα, ελαφρά και ταυτόχρονα νόστιμα γίνεται επιτακτική.

Μουσακάς vegan με κρέμα πατάτας, μανιτάρια και αμύγδαλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Χορτοφαγικός, νηστίσιμος, vegan, vegeterian, light, θεσπέσιος και ιδανικός για όσους θέλουν μια ισορροπημένη διατροφή και λατρεύουν τα λαχανικά.

Αραβικές πίτες για τους νέους φοιτητές και όχι μόνον...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
113 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η εποχή το ζητά! Επιτακτικά θα έλεγα!! Μια ανάρτηση αφιερωμένη στα κορίτσια και τα αγόρια που θα μείνουν για πρώτη φορά μακριά από τα σπίτια τους και την κουζίνα της μαμάς.

Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1439 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με ρεβυθάλευρο αποτελεί ένα νοστιμότατο street food που ταιριάζει καταπληκτικά με μια κρύα μπύρα ή ένα ποτήρι ροζέ κρασί.

Ψητό κοτόπουλο με πλιγουροσαλάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
247 users have voted.
  Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε μια Ελλάδα που ...υποφέρει! Σε μια στιγμή που γιορτάζουμε μια από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους και όλοι ευχόμαστε να τελειώσει πια αυτός ο εθνικός εφιάλτης. Δεν θα σχολιάσω κάτι περισσότερο όχι για έναν αλλά για χίλιους λόγους και κυρίως γιατί θεωρώ ότι δεν έχει θέση ο σχολιασμός σε ένα food blog.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut