Χουνκιάρ Μπεγεντί: H «Απόλαυση του Σουλτάνου» είναι το πιο νόστιμο πιάτο της πολίτικης κουζίναςΌταν η πολίτικη κουζίνα έχει κέφια, δημιουργεί πιάτα όπως το χουνκιάρ μπεγεντί !!!Αυτό το υπέροχο πιάτο, στην Ελλάδα γίνεται κυρίως με μοσχάρι στη θέση του αρνιού και αν κάποιος γνωρίζει πώς να το φτιάξει είναι εξίσου απολαυστικό. Υλικά1.200 γραμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς1/4 φλ. ελαιόλαδο2 ξερά κρεμμύδια κομμένα1 σκ. σκόρδο1 κ.σ πελτέ3/4 φλ.