Χοιρινό κατσαρόλας με πιλάφι – τέλεια βελούδινη σάλτσα πεντανόστιμο!!ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε μια κατσαρόλα με λίγο λαδάκι σοτάρουμε το χοιρινό μου (1 κιλό) σε μικρά κομμάτια.Στην συνέχεια ρίχνω 1 κρεμμύδι ξερό, 1 φρέσκο, 5 σκελίδες σκόρδο, μανιτάρια (μια κονσέρβα) και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Σβήνουμε με λευκό κρασί, ρίχνω 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες, μια κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο, μια κουταλιά της σούπας μέλι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, 5 κόκκους μπαχάρι, λίγο μπούκοβο, ένα φύλλο δάφνης, χυμό από μισό πορτοκάλιΠροσθέτουμε λίγο νεράκι.Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.Μόλις γίνει το κρέας μου.Διαλ