Ξέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής.Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για το τραπέζι του Ευαγγελισμού, ελπίζουμε να σας βοηθήσουν και να απολαύσετε ότι επιλέξετε να μαγειρέψετε.Αν πάλι δεν είστε φαν του μπακαλιάρου, αλλά θέλετε οπωσδήποτε να μαγειρέψετε ψαρικό, η σημερινή μου πρόταση δίνει ένα πιάτο πολύ νόστιμο αλλά και ελαφρύ, μιας και το ψαράκι μας μαγειρεύεται στον ατμό.Για το πολύ αρωματικό ψαράκι μας, επιλέγουμε όποιο φιλέτο ψαριού προτιμάμε, πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο της αρεσ