Ψάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της.Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ' όλα αυτά το φαγητό μου βγήκε τόσο φοβερά νόστιμο και με γλυκιά γεύση που έφαγα διπλή μερίδα. Επειδή κάνω τη διατροφή που έχω αναρτήσει κι εδώ στην Ιστοσελίδα μου δεν αλεύρωσα τα ψάρια. Κι ενώ βασανιζόμουν πως να το φτιάξω τηγανητό, επέλεξα χορταρικά που είχα στο ψυγείο μου και το φαγητό μου βγήκε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!Τα Υλικά μας:1 συσκευασία 750 γρ.