Υλικά:
2 κιλά μοσχάρι από τη σπάλα1/4 φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί2 φλιτζάνια τσαγιού ντοματάκια κονκασέ1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας2 κλαδάκια φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι5 σκελίδες σκόρδο1 ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό1 κυδώνι τριμμένο στον τρίφτη1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένουμε καλά το μοσχάρι ώστε να καθαρίσει,να φύγουν τα αίματα.
Απαιτούμενος χρόνος:
130 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: