Το φιλέτο κοτόπουλο με πιπεριές, κάστανα και κάσιους, είναι ένα απολαυστικό φαγητό που δεν χορταίνω. Τα κάστανα (που είναι η αδυναμία μου στα φαγητά) το απογειώνουν. Η σάλτσα του έχει τέλειο άρωμα. Τη συνταγή αυτή μπορούμε να τη φτιάξουμε και με μαλακό κομμάτι (σπάλα, ελιά) χοιρινό ή φιλέτο γαλοπούλας.
Τα υλικά μας:
2 στήθη από κοτόπουλο κομμένα σε λωρίδες
5 κουταλιές λάδι
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο ή ψιλοτριμμένο
3 χρωματιστές πιπεριές σε λωρίδες
5-6 κάστανα καθαρισμένα
2 -3 κουταλιές κάσιους (ξηρούς καρπούς)
1 κουταλιά σ. ζάχαρη
1 κουταλιά σ. ξίδι