Σήμερα μαγείρεψα 4 μπούτια γαλοπούλας, τα έσβησα με λευκό κρασί και έριξα μπαχάρι και μοσχοκάρυδο και μοσχοβόλησε το φαγητό μου!!!!Μπορούμε με την ίδια συνταγή να μαγειρέψουμε και μοσχάρι.Τα Υλικά μας4 μερίδες4 μπούτια κοτόπουλου ή γαλοπούλας.1 κρεμμύδι τριμμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί4 ώριμε ντομάτες ψιλοκομμένες ή ανάλογο χυμό κονσέρβας1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη κομμένη σε λωρίδες1/2 πιπεριά πράσσινη κομμένη σε λωρίδες2 φύλλα δάφνης1/2 κουταλάκι μπαχάρι1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο1/2 κουταλάκι κόκκους άτριφτο πιπέρι1 κύβο ζωμό κότας (για όσους τοχρησιμοποιούν)Αλ