Υλικά----------2 Φιλέτα μπακαλιάρου1 Κρεμμύδι ξερό κόκκινο1 Πιπεριά μεγάλη πράσινη ή κόκκινη8 Ντοματίνια2 Μέτριες πατάτες κομμένες ροδέλλες3 Σκελίδες σκόρδου1 Κουτ.σούπας θυμάρι και αλατοπίπεροΧυμό από μισό λεμόνι 1 κουταλιά φρεσκοκομένο μαιντανό για το γαρνίρισμαΜισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο.Αλουμινόχαρτο και χαρτί αντικολλητικόΕκτέλεση ------------ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο για 10΄Καθαρίζουμε ,πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες.Βάζουμε σ'ένα μικρό ταψάκι ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου και πάνω του ένα φύλλο αντικολητικού χαρτιού.Προσθέτουμε το μισό λάδι και τις ροδ