Jump to Navigation

Φακές Σαλάτα

up
149 users have voted.

Ποιος είπε ότι τα όσπρια είναι μόνο για τον χειμώνα; Μια αρωματική κι εύκολη σαλάτα, με ντοματούλα και αρωματικά βότανα, κάνει τις φακές να τρώγονται ευχάριστα ακόμα και με την Ελληνική ζέστη. Συνοδέψτε τις με φρέσκο τραγανό ψωμάκι κι έχετε ένα πλήρες, οικονομικό κι υγιεινό γεύμα!

Υλικά:

Διάβασε τη συνταγή στο delidelices.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβίθια φούρνου απίστευτα νόστιμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
Ρεβίθια φούρνου πεντανόστιμα !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Έβαλα από χθες βράδυ( για 12 ώρες) μισό κιλό ρεβίθια σε νερό με 1 κ.σ.χοντρό αλάτι.Σήμερα το πρωί τα  ξέπλυνα καλά και τα σιγόβρασα για μία ώρα να μαλακώσουν.Τα άφησα στην άκρη και σε μια άλλη μεγάλη κατσαρόλα σοτάρω σε ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι σε φετούλες, 1 πράσο και 1σκ.σκόρδο ψιλοκομμένα,1  καρότο τριμμένο και μία πιπεριά Φλωρίνης τριμμένη.Μόλις μαρά

Αντιοξειδωτική ρεβιθάδα με τζίντζερ και κουρκουμά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
190 users have voted.
Χειμώνας... καιρός για ζεστές σούπες που σε γεμίζουν θαλπωρή και νοστιμιά. Εάν αυτές είναι και αντιοξειδωτικές συμβάλλοντας έστω και λίγο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, τόσο το καλύτερο!

Γίγαντες μελωμένοι όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
112 users have voted.
Γίγαντες μελωμένοι σαν κάστανα !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΟλο το βράδυ οι γίγαντες στο νερό .Αφού τους μισοβράσω την άλλη μέρα πετώντας το πρώτο νερό μετά με μπόλικο σκορδακι, κρεμμύδι, φρεσκια ντομάτα , λάδι, μαϊντανό,αλάτι, πιπέρι, και ντοματίνια κ στο φούρνο 180 βαθμούς !!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ! 

Ρεβίθια φούρνου με λαχανικά και μήλο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
454 users have voted, including you.
Καλό μήνα! Και ναι... τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν! Μπορώ πια να αισθανθώ το άρωμά τους και να νιώσω την προσμονή στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου κι ο χειμώνας είναι πια εδώ και κάνει αισθητή την παρουσία του.

Φασόλια γίγαντες πλακί στον φούρνο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
Πλακί, είναι ένας τρόπος  μαγειρέματος που συνηθίζεται στην ελληνική, τουρκική αλλά και βουλγαρική κουζίνα και περιλαμβάνει πολλές πρώτες ύλες από φασόλια μέχρι ψάρια. Τα βασικά του συστατικά είναι πάντα ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο και ελαιόλαδο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut