Ρεβίθια φούρνου πεντανόστιμα !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Έβαλα από χθες βράδυ( για 12 ώρες) μισό κιλό ρεβίθια σε νερό με 1 κ.σ.χοντρό αλάτι.Σήμερα το πρωί τα ξέπλυνα καλά και τα σιγόβρασα για μία ώρα να μαλακώσουν.Τα άφησα στην άκρη και σε μια άλλη μεγάλη κατσαρόλα σοτάρω σε ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι σε φετούλες, 1 πράσο και 1σκ.σκόρδο ψιλοκομμένα,1 καρότο τριμμένο και μία πιπεριά Φλωρίνης τριμμένη.Μόλις μαράθηκαν πρόσθεσα τα ρεβίθια με λίγο από το ζωμό τους,1 κρεμμύδι,1 καρότο και 1 πιπεριά Φλωρίνης..