Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 κουτί χυμό ντομάτας ντομάτας 1 πολύ ώριμη ντομάτα λιωμένη με το χέρι 1κουταλιά σούπας κοφτή πελτέ ντομάτας 1 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης αλάτι, πιπέρι 5-6 κόκκους μπαχάρι 1/2 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη ελαιόλαδοΤι κάνουμε Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Μόλις πάρουν ξανθό χρώμα, τα βγάζουμε από το λάδι και τα αφήνουμε στην άκρη.