Jump to Navigation

τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτα και αγγουράκια τουρσί

up
516 users have voted.
τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτακαι τουρσί αγγουράκιαη συνταγή και η εκτέλεση είναι της Διώνηςphoto ερασι τέχνης Τυροκαυτερή με λιαστή ντομάτα Χρησιμοποιούμε (σε ίσες ποσότητες) φέτα, την οποία θρυμματίζουμε με το χέρι, και τριμμένη μυζήθρα. Με το πιρούνι τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένη πιπερίτσα (πράσινη, καυτερή). Η ποσότητα της πιπεριάς θα εξαρτηθεί από την αντοχή μας στα καυτερά.
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μπριζόλες τηγανιτές

(sidagi.gr)
up
929 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα2 μπριζόλες μοσχαρίσιες2 σάλτσες για ψητό εμπορίου4 μανιτάρια½ πράσινη πιπεριά½ κόκκινη πιπεριά½ κίτρινη πιπεριά½ πορτοκαλί πιπεριά8 ντοματίνια3 αγγουράκια τουρσί250 ml νερό1 κουταλιά της σούπας  θυμαρίσιο μέλι2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη με βούτυρο2 κλωναράκια θυμάριΑλάτι, πιπέρι 

Μοσχάρι με λευκή σος

(sidagi.gr)
up
397 users have voted.
Υλικά:  400 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλεςΠιπέρι ( καλό είναι να έχουμε ένα μείγμα από διάφορα πιπέρια)ΘυμάριΕλαιόλαδοΜπαλσάμικο Αρχικά κόβουμε το κρέας σε χοντρούς κύβους.

Σαλάτα από χοιρινό

(sidagi.gr)
up
837 users have voted.
Υλικά:  2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί2 πράσινες πιπεριές2 καρότα βρασμέναΕλαιόλαδοΞίδι1 ντομάτα12 λεπτές φέτες από βραστό χοιρινό μπούτι ή μια μικρή βραστή κόταΑγγουράκια τουρσίΑυγά βραστάΝτομάτα

Σαλάτα με ζυμαρικά και άνηθο

(sidagi.gr)
up
180 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα6 αγγουράκια τουρσί (πίκλες)1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (το οποίο θα βράσουμε 4-5 λεπτά)7-8 φέτες ζαμπόν1 πακέτο μακαρόνια πένες ή φαρφάλες5 κουτάλια σούπας μαγιονέζα light1 γιαούρτιάνηθος ψιλοκομμένος1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο


Main menu 2

1 | by Dr. Radut