Υλικά:
Για 2-4 άτομα400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη6 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένα2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο1 κουταλιά του γλυκού κέτσαπ1 κουταλιά του γλυκού Worcestershire sauce (πικάντικη σος)6 σταγόνες ταμπάσκο2 κρόκοι αβγών1 πρέζα αλάτι και πιπέρι2-3 ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί (προαιρετικά)
Τρυφερό μοσχαράκι με αντζούγιες και ρυζάκι, ένας γευστικός πειρασμός στο πιάτο σας