Υλικά
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 φλ. κρασί κόκκινο
2 κ. σ. πελτές ντομάτας
1 κονκασέ ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη
2 φύλλα δάφνης
1 ξύλο κανέλας
1 πρέζα θυμάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 πρέζα μπαχάρι
1 πρέζα γαρίφαλο
1 πρέζα κύμινο
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο