tuna fish salad- ο τίτλος αγγλιστί διότι την συνταγή, μου εδίδαξε (προ εικοσιπενταετίας) φίλη Αμερικανίδα -photosερασι τέχνηςσε κατσαρόλα με βραστό νερό βράζω πατάτες.σε άλλη κατσαρόλα βράζω αρακά,σε άλλη καλαμπόκι.βράζω επίσης μερικά σφιχτά αυγά.όταν βράσουν, σουρώνω να στραγγίξουν καλά,κατόπιν σε βαθύ σκεύος ανακατεύω τον αρακά με το καλαμπόκι,ρίχνω κατόπιν τις πατάτες, τα σφιχτά αυγά κομμένα σε κομματάκια, λίγη κάππαρη ή και αγγουράκια τουρσίκαι τέλος τον τόνο, τεμαχισμένο.ανακατεύουμε καλά.την τονοσαλάτα μπορούμε να την αρτίσουμε με λαδόξυδοή με μαγιονέζατην στρώνουμε σε πιατελίτσα,σκορπά