Υλικά750 γραμμάρια φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις¾ κούπας σησαμέλαιοΓια το σιρόπι1 ½ κιλό ζάχαρη2 λίτρα νερό200 γραμμάρια γλυκόζη25 ml χυμό λεμόνι1 ξύλο κανέλας2-3 καρφάκια γαρίφαλοΛάδι για το τηγάνισμαΚανέλα ή γαρίφαλο τριμμένοΣουσάμι ή καρύδι τριμμένοΕκτέλεση1. Πασπαλίζουμε με αλεύρι τον πάγκο εργασία μας.2. Αλείφουμε με το σησαμέλαιο ένα φύλλο κρούστα και το τοποθετούμε πάνω σε ένα άλλο που επίσης έχουμε λαδώσει.3. Τυλίγουμε σε πολύ σφικτό ρολό τα δύο φύλα.4. Σε ένα ταψί βάζουμε το αλεύρι και τοποθετούμε το ρολό.