![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/12167102_1511312835856223_26638937_n.jpg?itok=tzy18Nd8)
Για τα σουτζουκάκια:Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό. Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά στιμενη ένα αυγό ενα κουταλάκι πολτό σκόρδου η δυο σκελίδες σκόρδου πολτοποιημενες ενα κουταλάκι αλάτι λιγο πιπέρι και λιγο κιμινο.Ζυμώνουμε καλα πλαθουμε σε σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε σε λιγο ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο. Βγάζουμε τα σουτζουκάκια και στο ιδιο βούτυρο αδειάζουμε ενα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λιγο νεράκι ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.Αφού πάρει βράση η σάλτσα ρίχνουμε τα σουτζουκάκια και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η