Ενα πιάτο δροσερό που μπορείτε να το φάτε είτε ως σαλάτα είτε ως κυρίως. Αλλωστε το κριθαράκι σας χορταίνει από μόνο του. Οι πιπεριές Φλωρίνης δίνουν μια γλύκα στη γεύση και η φέτα δίνει τη πικάντικη νότα της.Αντί για μαϊντανό μπορείτε να βάλετε φρέσκο βασιλικό. Αν δεν βάλουμε φέτα γίνεται και νηστίσιμο. Σαλάτα με κριθαράκι, ψητές πιπεριές & φέτα / Salad with orzo, roasted peppers and feta(συνταγή από περιοδικό σουπερ-μάρκετ καλοκαίρι 2015)Υλικά5-6 πιπεριές Φλωρίνης ψητές250 γρ. κριθαράκι μέτριο3/4 φλ. ελαιόλαδο1 ½ κουτ. σούπας κρέμα μπαλσάμικο με λεμόνι (ή ξύδι μπαλσάμικο λευκό)1 κουτ.