Jump to Navigation

Σάλτσα μαδέρα

up
423 users have voted.
Υλικά:  120 ml κρασί ΜαδέραΜισό λίτρο σκούρο ζωμό κρέατος100 γραμμάρια μανιτάρια λευκά1 κρεμμύδι ξερό100 γραμμάρια σέλερι1/3 μάτσο θυμάρι1 φύλλο δάφνης100 γραμμάρια βούτυρο120 ml ηλιέλαιοΑλάτιPιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα μανιτάρια. Απαιτούμενος χρόνος:  45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ // GUACAMOLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2068 users have voted.
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟΓια το γκουακαμόλε, την Νο1 σάλτσα - ή dip αν θέλετε - της μεξικάνικης και Tex-Mex κουζίνας, έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά στο παρελθόν, όταν είχαμε παρουσιάσει την παραλλαγή του με ντομάτα (δες εδώ).Σήμερα θα φτιάξουμε την κλασσική του εκδοχή, που είναι πιο λιτή, αλλά εξ΄ίσου γευστική. Φέτος το καλοκαίρι ανακηρύχθηκε η αγαπημένη μας ...

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MACCHERONI ALLA BOLOGNESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2748 users have voted.
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την ομάδα Quanti Modi di Fare e Rifare.Θα μεταφερθούμε νοερά στην Μπολόνια, για να δοκιμάσουμε ένα ρουστίκ παραδοσιακό πιάτο, τα μακαρόνια αλά μπολονιέζε.

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΛ΄ ΙΤΑΛΙΑΝΑ // SALSA DI POMODORO ALL' ITALIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2449 users have voted.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΛ΄ ΙΤΑΛΙΑΝΑΗ σάλτσα ντομάτας, είναι μία βασική παρασκευή στην κουζίνα και καλό είναι να γνωρίζουμε πως να την φτιάχνουμε σωστά. Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να ετοιμάσει κάποιος μία σάλτσα ντομάτας? Οπως όλες οι απλές παρασκευές, βασικό ρόλο παίζουν η ποιότητα και η αναλογία των υλικών.

Ζωμός λαχανικών

(sidagi.gr)
up
2881 users have voted.
Υλικά:  Ένα κιλό καρόταΈνα κιλό κρεμμύδιαΠέντε πράσα (μόνο το λευκό μέρος)Ένα ματσάκι μαϊντανόΈνα κλαδάκι θυμάριΤρία φύλλα δάφνηςΜαύρο πιπέριΠέντε σκελίδες σκόρδοΔύο λίτρα νερό Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια. Αφήνουμε το νερό να βράσει σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα υλικά μας.

Αματριτσιάνα

(sidagi.gr)
up
2807 users have voted.
Υλικά:  180 γραμμάρια σάλτσα ντομάταςΔύο ντομάτες κομμένες σε κύβους20 γραμμάρια λευκό κρασί80 γραμμάρια μπέικονΜία μικρή πιπεριά καυτερήΈνα κρεμμύδιΜισή κουταλιά σούπας ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι


Main menu 2

1 | by Dr. Radut