Jump to Navigation

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

up
234 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
106 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
155 users have voted, including you.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!

ΜΟΝΟ με 4 υλικά απίθανο κέικ χωρίς μίξερ με ζαχαρούχο στο τσακ μπαμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
150 users have voted.
 Εφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι πρέπει για το πρωινό καφεδάκι !!!Γρήγορο πολύ εύκολο  οικονομικό !!!ΥΛΙΚΆ 3 αυγά 1 ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ βούτυρο λιωμένο -έβαλα lourpak230 g.

Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
221 users have voted.
 Θέλετε μια Πεντανόστιμη Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη και Σιροπιαστή;Ίσως από τα Ωραιότερα Σιροπιαστά Γλυκά,χωρίς Μίξερ με απλά υλικά όλα σε ένα Μπολ, φτιάχνετε σε 5 λεπτά και το αποτέλεσμα απλά Μοναδικό!! Πόσο Σιροπιαστή είναι; νομίζω τα λέει όλα η εικόνα!!!Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική που κάνει αυτή την πορτοκαλόπιτα απίστευτα αφράτη και ζουμερή!

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN BROWNIE/ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
517 users have voted.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN ΜΠΡΑΟΥΝΙ/ BROWNIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Επειδή και η σαρακοστή...θέλει τη λιχουδιά της!Υλικά: 200ml σπορέλαιο 50γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut