Αυτή είναι μια συνταγή για κλασσικό ραβανί χωρίς καρύδα. Στην οικογένειά μου το αγαπάμε πολύ το ραβανί, γι'αυτό και "κυκλοφορεί" συχνά και σε διάφορες εκδοχές! Είναι αυτός ο συνδυασμός του γλυκού σιροπιού με την λίγο ξυνούτσικη γεύση του λεμονιού, ενσωματωμένα σε ένα αφράτο κέικ, που δύσκολα μπορεί κανείς να του αντισταθεί! Πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στο απλό ή σ'αυτό με το ινδοκάρυδο (δείτε σχετική ανάρτηση στο blog). Ήδη στο μυαλό μου επεξεργάζομαι κι άλλους πιθανούς συνδυασμούς... Για να δούμε τι θα φάμε!