ΛΙΚΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΗ παρατεταμενη καλοκαιρια φετος ευνοησε ιδιαιτερα τους βασιλικους, που ακομη και τωρα - μεσα Νοεμβριου - συνεχιζουν να ειναι καταπρασινοι! Αφου αποξηρανα, κατεψυξα, εφτιαξα πεστο με τα καταπρασινα αρωματικα τους φυλλα (λεπτομερειες μπορειτε να δειτε εδω), δεν αντεξα στον πειρασμο να φτιαξω και ενα λικερακι!Το λικερ βασιλικου, για το οποιο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τον αδοκιμο ορο "μπαζιλιτσέλλο", ειναι ενα απο τα πιο ασυνηθιστα στην Ελληνικη κουζινα.