Υλικά:
Για 4-6 άτομα2 αχλάδια ώριμα κομμένα σε φέτες250 γραμμάρια τυρί μετσοβόνε κομμένο σε κύβους100 γραμάρια κρέμα γάλακτος100 γραμμάρια ζάχαρη2 αυγά50 γραμμάρια μαύρες ελιές (αφαιρούμε το κουκούτσι)1 κουταλάκι του γλυκού σπόροι κυμίνου1 κουταλιά φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένοαλάτιπιπέρι φρεσκοτριμμένογια τη ζύμη της πίτας:250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο1 αυγό15 γραμμάρια αλάτι175 γραμμάρια βούτυρο παγωμένο σε κύβους