Jump to Navigation

Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο

up
791 users have voted.
Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλοΗ αγαπημένη μου πορτοκαλόπιτα δεν έχει φύλλο! Γίνεται με απλό χυλό και μένει αφράτη με όλα τις τα αρώματα.. Η αγαπημένη μου πορτοκαλόπιτα δεν έχει γιαούρτι, αυγό, γάλα γιατί απλά είναι νηστίσιμη! Η αγαπημένη μου πορτοκαλόπιτα είναι δημιούργημα δικό μου και "παιδί" των πρώτων μου πειραμάτων στην κουζίνα. Εξελίχθηκε, διαμορφώθηκε και με τον καιρό ήρθε στα μέτρα μου..
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
27 users have voted.
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙΠοιος δεν αγαπάει το γαλακτομπούρεκο; Μάλλον κανείς θα απαντήσω εγώ...!Μιας που βρισκόμαστε στην περίοδο των Αποκρεών τί καλύτερο από το να απολαύσουμε αυτό το παραδοσιακό γλυκό με τους φίλους και την οικογένειά μας;Ευκαιρία να σας δείξω πως το πετυχαίνω εγώ και αρέσει σε όλους...μιας κιόλας που μια τέτοια συνταγή δεν έχει τύχει έως τώρα να αναρτήσω μέσα σ’ αυτό εδώ το b

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ ΣΑΝ ΡΑΒΑΝΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
194 users have voted.
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ ΣΑΝ ΡΑΒΑΝΙΗ μηλόπιτα στην απόλυτη μορφή της!Υλικά: Για τα μήλα 2 μεγάλα μήλα Τζόνα Γκολντ (κιτρινοκόκκινα)1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ηλιέλαιο 50γρ.

ΡΑΒΑΝΙ ΚΛΑΣΙΚΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
143 users have voted.
ΡΑΒΑΝΙ ΚΛΑΣΙΚΟΤο απόλυτο "κεραστικό" για όλες τις περιστάσεις!!!!Υλικά: Για τη ζύμη5 αυγά μεσαία 280γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 τσιμπιά αλάτι3 καψουλάκια βανίλια 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό στραγγιστό 5% 1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) ηλιέλαιο 200γρ. σιμιγδάλι χονδρό 220γρ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
305 users have voted.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΌταν το γιαούρτι συνυπάρχει με το πορτοκάλι και τη σοκολάτα, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι αναπάντεχα πετυχημένος! Γιαουρτόπιτα με γεύση πορτοκαλιού και επικάλυψη σοκολάτας για κάθε σας κέρασμα!!!Υλικά (για ένα μεσαίο πυρέξ):3 μεσαία αυγά100γρ. μαργαρίνη λιωμένη και χλιαρή50ml ηλιέλαιο150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική350γρ.

Καρύδα σιροπιαστή

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
433 users have voted.
Καρύδα σιροπιαστή "Καρύδα" : Το γλυκό που θυμάμαι να φτιάχνει τακτικά η μαμά μου όταν περιμέναμε επισκέπτες στο σπίτι μας για καφέ.. Ένα γλυκό κλασικό, ένα "επίσημο"  κέικ αφράτο και ζουμερό για κάθε περίσταση. Η συνταγή που ακολουθεί δεν είναι της μαμάς μου αλλά δική μου μετά από πολλές δοκιμές.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut