Ενας πολύ απλός τρόπος για να ψήσετε μπριζόλες και να λιώνουν σαν λουκουμάκι !!!ΥλικάΜπριζόλες χοιρινές προτιμήστε λαιμού αν θέλετε καλύτερααλάτιρίγανηελαιόλαδοΝάυλον σακουλάκι Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά μπριζόλες .Σε μία επιφάνεια ή σχάρα νεροχύτη τις τοποθετούμε και ραντίζουμε με λάδι αλάτι και ρίγανηκαι από τις δύο πλευρές και με το χέρι τρίβουμε να καλύψουμε όλη την μπριζόλα Τις τοποθετούμε μεσα στο νάυλον σακουλάκι και τις αφήνουμε όσο πιο πολλές ώρες μπορούμε ---εγώ από το βράδυ -- Ζεσταίνουμε το τηγάνι γκρίλ πολύ καλά να κάψει ,τις βάζουμε μέσα και τις αφήνουμε μέχρι να δούμε ότι