Σημερινό ..Λεμονάτο κατσαρόλας μοσχαράκι με ζυμαρικό λιγκουίνι ..Η νοστιμιά του δεν περιγράφετε ,λιώνει στο στόμα!!!!Σας γράφω όπως το μαγειρεύω εγώ κ γίνετε πάντα λουκουμάκι με πολύ ωραία γεύση.ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χτένι -αγόρασα-1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το χέρι2 σκελίδες σκόρδο2 καρότα κομμένα σε ροδέλες Ελαιόλαδο Λίγο αλεύριΖεστό νερό Χυμό από 2 λεμόνια Αλάτι-πιπέρι -γλυκιά πάπρικα -λίγο κουρκουμά -λίγο τζίντζερ σε σκόνη -Εγώ τα βάζω ολα αυτά- Τριμμένο τυράκι .ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτω το κρεμμύδι το σκόρδο τα καρότα κ το κρέας αφού πρώτα το αλευρώσω κ το τιν