Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 αστεροειδής γλυκάνισος1 δαφνόφυλλο, φρέσκο ή ξερό5 - 6 κλωνάρια θυμάρι ή 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ξερόαλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο1/4 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος χωρίς τα χοντρά κοτσάνιαάγουρο ελαιόλαδο για το τελείωμα4 φέτες από κότσι μοσχαρίσιο 500 γραμμάρια η κάθε μία150 ml ελαιόλαδο300 γραμμάρια κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα800 γραμμάρια ντοματάκια από κονσέρβα ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες5 πατάτες κομμένες σε κύβους1/2 κουταλιά γλυκού ζάχαρη150 ml κρασί ξηρό λευκό250 ml ζωμός κρέατος ή νερό