Υλικά:
Για 15 κομμάτια Για τη ζύμη και το φύλλο500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά γλυκού ξύδι1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο έχτρα παρθένο1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό1 κουταλιά γλυκού αλάτι Για τη γέμιση2 μέτρια κρεμμύδια½ ποτήρι κρασιού λάδι500 γραμμάρια μανιτάρια Χολομώντα (κατά προτίμηση άγρια)2 κούπες ρύζι τύπου καρολίνα500 γραμμάρια τυρί φέτα Αρναίας4 κούπες νερόΑλάτιΠιπέρι4 αυγά Για την επάλειψη των φύλλων1 κρόκο αυγού
Από την Τασούλα Παρλιάρη του παραδοσιακού ξενώνα «Ροδαμός»
Απαιτούμενος χρόνος: