Υλικά:
Για 6-8 άτομα24 φύλλα λαζάνια (που δεν χρειάζονται βράσιμο)½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο από τη μηχανή μία φορά1 κιλό φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη ή 2 κουτάκια κονκασέ1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 πρέζα ζάχαρη (μόνο αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντομάτα)1 ξυλαράκι κανέλας1 ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη1 ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού κύμινοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λαχταριστά λαζάνια με γέμιση από σάλτσα μπολονέζ και τυρί παρμεζάνα