Καρυδόπιτα με κρέμα!!!ΥΛΙΚΆ:5 αυγά2 κεσεδάκια ζάχαρη(400 γρ)2 κεσεδάκια αλεύρι(260 γρ)1 γιαούρτι στραγγιστό200γρ καρύδι τριμμένο1 κουταλάκι σόδα3 κουταλάκια μπεικιν1κουταλακι κανέλαξύσμα πορτοκαλιούΣιρόπι3 κεσεδάκια ζάχαρη (680 γρ)3 κ μισό κεσεδάκια νερό (830 γρ)ΚρέμαΚΡΈΜΑ1500 ml φρέσκο γάλα5 κσ κορν φλάουρ4 κσ άνθος αραβοσίτου (τη βραστή κρέμα)1 κούπα ζάχαρη2 κσ βούτυροΣΑΝΤΙΓΊ250 γρ κρέμα γάλακτος200 γρ γάλα ζαχαρούχο .ΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν καλά ,προσθέτουμε το γιαούρτι, τη σόδα,το μπεικιν ,την κανέλα ,το αλεύρι κοσκινισμένο, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρυδιά κ