Υλικά 4 μικρά χοιρινά κότσια με τη πέτσα τους1 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες με τη φλούδα3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες2 κλαδάκια δενδρολίβανο ψιλοκομμένα2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα στη μέση1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί3 κ.σ. μέλι2 κ.σ. χυμό λεμονιούελαιόλαδοαλάτι – πιπέριΕκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες .Σε μπολ, βάζετε το μέλι, το λεμόνι, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε να ενσωματωθούν.